Wat?

KSA Sint-Kruis en Male is een jeugdbeweging voor meisjes vanaf zes jaar. Om de twee weken organiseren we per leeftijdsgroep spetterende activiteiten en we sluiten begin juli het jaar af met een onvergetelijk kamp!

KSA Sint-Kruis en Male bestaat sinds 1962 en elk jaar staat een groep enthousiaste leiding klaar om fantastische activiteiten te organiseren. KSA staat voor Katholieke Studenten Actie.

Wanneer?

De activiteiten gaan door per leeftijdsgroep:

  • Sloebers: 1e en 2e leerjaar (7 - 8 jarigen)
  • Stoeiers: 3e en 4e leerjaar (9 - 10 jarigen)
  • Roodkappen: 5e en 6e leerjaar (11 - 12 jarigen)
  • JIM: 1e en 2e middelbaar (13 - 14 jarigen)
  • SIM: 3e en 4e middelbaar (15 - 16 jarigen)
  • Aspiranten: 5de middelbaar (17 jarigen)

De leiding van de groep bezorgt steeds een semesterplanning. Dit is een overzicht met alle activiteiten voor het komende semester. Tenzij anders vermeld, gaan de activiteiten door op zaterdag om de twee weken van 14 uur tot 17 uur.

Waar?

KSA Sint-Kruis en Male heeft lokalen in het Paalbos en in Male. In het Paalbos zijn er twee lokalen: een eigen lokaal en een stadslokaal.

Sloebers, Stoeiers en Roodkappen hebben steeds activiteit in het Paalbos. De JIM heeft het eerste semester activiteit in ons eigen KSA lokaal in Male, het tweede semester in het Paalbos. Zij wisselen halverwege het jaar met de SIM.

Paalbos

Paalbos 37
8310 Assebroek

Lokaal Paalbos

Male

Kannunik Decoeneplein
8310 Sint-Kruis (Male)

Lokaal Male

Uniform

Het uniform is zeker en vast geen verplichting maar toch een handig herkenningsmiddel voor de leiding bij eventuele grote activiteiten of uitstapjes. Daarom vragen wij dat de leden minstens een sjaaltje dragen.

Sjaaltjes - 2,5 euro
Rood: Sloebers, Stoeiers en Roodkappen
Blauw: Jim en Sim
Rood + Blauw: Leiding en aspiranten

T-shirt - 8 euro

Hemd
Kleine maten: 21 euro
Grote maten: 26 euro

U kunt het uniform bestellen via de verantwoordelijke van de leidingsgroep waartoe uw dochter behoort, via de hoofdleiding of het secretariaat.

In de maand september is het uniform ook rechtstreeks te koop op de kleine en grote startdag en op Sint-Kruis Kermis.

Voor leuke gadgets kun je een kijkje nemen op de site van KSA West.